web analytics
 

Rudi Kirar – Nevrologični blog

Rudi Kirar, podjetnik, predavatelj, glasbenik in avtor knjige Nevrologična motivacija. Knjigo lahko zdaj kupite na www.rumene.eu

   Nov 28

Rudi Kirar: www.kir-tel.com

Spoštovani,

to je v bistvu prvi članek, ki sem ga napisal samo zato, da imam link do naše nove spletne strani www.kir-tel.com na kateri si lahko ogledate kaj novega počnemo.

Kaj sem pomembnega spoznal v zadnjih dneh? V svojemu poslu moraš uživati, sicer nisi tako produktiven. V svojem poslu moraš imeti jajca. Moraš si upati delati rizične akcije in se ob tem celo zabavati. Sicer ne boš uspešen. V svojem poslu moraš delati na veliko in multinacionalno. Če ne delaš na veliko, boš vedno ultra majhen.

Aja… pa jajca moraš imeti, sem to že povedal? :)

Za konec pa z zabavo ob delu povežite tudi striktnost. Kljub zabavi pa imejte napisane jasne meje. Koliko najmanj morajo vaši zaposleni ustvariti, da so še lahko del vašega podjetja. Koliko najmanj morate ustvariti dobička do določenega datuma, da še vztrajate pri projektu itd. V kolikor nimate jasnih napisanih minimalnih mej ali zahtev, se boste vedno vrteli v krogu.

Delajte in delajte na veliko, sicer boste vedno majhni.

RAZMISLITE ALI JE TA NAUK RES VELIK TUDI ZA VAS?

Uživajte in obiščite kaj našo novo stran.

Spremljate nas lahko tudi na Facebook-u.

Avtor: Rudi Kirar; 28.11.2014

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja