web analytics
 

Rudi Kirar – Nevrologični blog

Rudi Kirar, podjetnik, predavatelj, glasbenik in avtor knjige Nevrologična motivacija. Knjigo lahko zdaj kupite na www.rumene.eu

   Jan 29

Rudi Kirar: Vampir

Ali verjamete, da vampirji obstajajo?

Seveda obstajajo. O moj bog. Na lastne oči sem jih videl. Popolnoma sem se prestrašil. Še sedaj mi utripa srce. Mi ne verjamete? To so na videz popolnoma običajni ljudje, ki ti ponoči ali podnevi lahko spijejo kri. Ali se spomnete kakšnega dogodka v vašem življenju z določeno osebo, kjer ste izgubili veliko krvi?

Verjetno se, če se dobro spomnite.

To niso ljudje, ampak vampirji.

Včasih nimate energije zaradi vampirjev. Včasih pa ste za to odgovorni sami. Ampak vseeno pa raje preverite…

V kolikor si želite biti v življenju srečni in uspešni, morate marsikaj narediti. Postati morate doživljenjski učenec, premagovati morate strahove in ovire v vašem življenju, truditi se morate iz dneva v dan postajati boljši in boljši…ampak v kolikor imate v svoji bližini Vampirja, bo vaše življenje dokaj revno. Pa niti vedeli ne boste kaj se točno dogaja. Mislili si boste morda, da je vaša krivda ali pa si boste mislili, da pač še ni pravi čas, da se vaše življenje premakne na višjo stopničko. Morda bo ta vampir celo prijazen z vami in boste imeli občutek, da je vaš dober prijatelj ali pa nekdo, ki vas podpira na vaši poti. V resnici pa je Vampir kateremu morate zariniti nož v srce in ga pokončati do konca – seveda metaforično mišljeno :)

V kolikor ste povprečna oseba z malo večjimi sanjami, potem imate v svojem življenju zagotovo vsaj enega vampirja, ki vam pije kri. Kdo bi to bil? Pa ne recite takoj, da je to vaša mama ali oče ali vaš partner :) Možno sicer je…ampak ni pa vedno tako.

 

Kako lahko ugotovite kdo je vampir? Naredite test:

– Katera oseba vas večkrat spravi v slabo voljo?

– Katera oseba vas večkrat prestraši na tak ali drugačen način? 

– Katera oseba vam posredno ali neposredno večkrat namiguje, da ste vi za nekaj krivi?

– Katera oseba vas izsiljuje? 

– Katera oseba vam vzame več kot vam da? 

 

Seveda, v slabo voljo vas spravi lahko več ljudi. Ampak to še ne pomeni, da je oseba vampir. Pomislite tudi ali imate zadnje čase v vašem življenju eno izmed naslednjih težav:

 

– Slabo spite

– Ponoči vas je strah ali ste žalosti

– Imate zelo malo energije skozi dan

– Vaši dnevni plani se kar nekako podrejo

– Večkrat ste paranoični in zmedeni

– Nekaj vas fizično boli ali imate zdravstvene težave

– Vaša psiha ne funkcionira tako kot bi morala

 

V kolikor imate eno izmed teh težav, potem je zelo verjetno, da imate Vampirja v vašem življenju. Nekoga, ki pije življenje iz vas. Res je, da smo sami odgovorni za svoje počutje in delovanje. Res je, da lahko sami vplivamo na naše misli in naša dejanja. Vendar imamo včasih okoli sebe ljudi (sami smo jih privlačili) ki pa nam jemljejo življenjsko energijo. Nekateri bi temu rekli tudi črna magija, čeprav je to nekaj popolnoma drugega.

Vampirji obstajajo. Tako ali drugače. Vprašanje je ali jih prepoznate?

Razmislite… v telesu imate samo 5-6 litrov krvi. Pomnite, da imate omejeno količino krvi v vašem telesu. Tako pa imate tudi omejeno količino življenjske energije v vašem telesu. Ne razdajajte je naokrog, saj jo potrebujete zase.

Razmislite…. kdo vam pije kri?

Potem pa zbežite stran od te osebe, v kolikor je le mogoče.

 

POMEMBNO – ZA KONEC: Vsi ljudje smo svojega denarja vredni. To pomeni, da ni nihče popoln. Morda je nekdo za nekoga vampir, za nekoga drugega pa dober prijatelj. Zato je potrebno to vzeti v zakup. Nekateri ljudje se pač ne morejo družiti med seboj, ker si med sabo pijejo kri.

Želim vam, da bi bili zdravi, polni energije in zadovoljni in za svoje življenje lahko poskrbite samo vi. Ni pomembno kaj se vam je v življenju dogajalo. Pomembno je, kaj boste s tem v prihodnosti naredili. Srečno v 2015 vam želim.

 

Avtor: Rudi Kirar, 29.1.2015

P.S. V marcu 2015 pa se vidimo v Cankarjevem domu na festivalu SAMO ZA ŽENSKE :) Več o tem v naslednjem članku…

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.