web analytics
 

Rudi Kirar – Nevrologični blog

Rudi Kirar, podjetnik, predavatelj, glasbenik in avtor knjige Nevrologična motivacija. Knjigo lahko zdaj kupite na www.rumene.eu

   Jan 21

V REDU!

Življenje je igra!

Nekateri so na to pozabili!

 

Nič ni pomembno. Če si spodaj, zgoraj ali vmes. V prejšnjem članku sem pisal o sreči. Naša pot do samospoznanja se nadaljuje. Vse je eno. Vse je isto. Nič ni bistvo. Diagnoza: Zavest! Živimo v iluziji. Odrešenje pride, ko se tega zavemo in ostanemo v tem stanju dlje časa oz. zavedno. Stres, žalost, tesnoba, problemi, preteklost, prihodnost? Vse to postane otročje lahko za upravljati. Pravzaprav ni sploh kaj za upravljati. Lahko pa se igramo igro stresa, igro veselja, igro spominov. Lahko se igramo celo, da pišemo članke, služimo denar, hodimo v šolo ali karkoli drugega in vse je isto, vse je iluzija.

Ljudje so toliko časa v iluziji, dokler jim te iluzije ni dovolj in potem ozavestijo iluzijo. Ideja pa je v tem, da bi ozavestili vse iluzije hkrati in tako postali svobodni. Zakaj toliko pišem o moški in ženski energiji? Zato, ker je to osnovna celica družba in človeštva nasploh. Mediji so lepo hipnotizirali narod in sedaj so tukaj, kjer so, nesrečni :) Hvala Bogu, da nas je še nekaj ostalo, ki koncepte resnice poznamo in dejansko živimo. V zadnjem času vedoč, da je tudi to iluzija.

Uspeh in neuspeh sta nepomembna. Ta družba potrebuje zavestne ljudi. Zakaj? Ker mislim, da jih je premalo. Večina ljudi, ki jih opazujemo, so živi mrtveci. Ni veselja, celo ni žalosti, čista apatija. Moj pokojni prijatelj je imel že takrat prav, pa takrat še nisem bil tako visoko, da bi ga razumel. Ljudje se ne znajo več zabavati, ni več iskrenosti, ni več idej, vse je tako površinsko. Napetost narašča, kam se bo sprostila? Najbolje bi bilo, da bi bila revolucija, vojna ali kaj podobnega. Bolje 50 milijonov mrtvih kot pa 6 milijard živih mrtvecev.

Ego se približuje vrhuncu.

Ego mora umreti.

 

Če se odcepite od iluzije, je življenje čarobno lepo.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.