web analytics
 

Rudi Kirar – Nevrologični blog

Rudi Kirar, podjetnik, predavatelj, glasbenik in avtor knjige Nevrologična motivacija. Knjigo lahko zdaj kupite na www.rumene.eu

   Apr 01

Rudi Kirar: Uspešna ženska

Spoštovani,

kakšna je uspešna ženska?

Evo vam dam primer t.j. MADLENA ZEPTER. To je žena enega najbogatejših ljudi na svetu t.j. Filip Zepter. To je idealna ženska za vsakega moškega!  V nadaljevanju boste moški izvedeli kakšna mora biti ženska, da bi bili vi uspešni in ženske boste izvedele kaj morate početi ve, da bi postale srečnejše in zadovoljnejše.

Nadvih za to zgodbo sem dobil včeraj zvečer, ko sem na youtubu gledal posnetek z naslovom: Zakaj so ženske vse manj ženstvene. Avtor tega posnetka je Roman Vodeb, katerega sem začel spremljati šele pred časom.

No, in zakaj so ženske vse manj ženstvene?

Sodobna kultura dovoljuje ženski, da je postala moškinja. Da je dominantna, da prodira, da je neodvisna itd. Zato imajo sodobne družine tudi toliko problemov. Ženska namesto, da bi bila navdušena nad moškimi dosežki in ambicijami, je njemu raje zavistna in tekmuje z njim v ringu.

Zato si svoje življenjske paradigme ne organizira tako, da bi sprejemala od moškega temveč raje po moško postaja neodvisna. S tem pa se popolnoma poruši koncept moške in ženske energije. Tako moški nima več kaj za dati ženski, ker ona ne sprejema in zato takšen moški postaja vse manj ambiciozen, odločen in prodoren. Zato pravi moški praktično izumirajo.

Ženska pa postaja čedalje bolj možača in ob doseganju svoje neodvisnosti in ciljev, postaja čedalje bolj nezadovoljna v svojem življenju ter s svojo moško energijo ruši koncept tudi zdravega družinskega življenja.

 

Mnoge ženske sicer zagovarjajo, da je možno biti in prodorna ženska ter dobra mati, vendar to ni možno, ker je že koncept te zamisli  v osnovi zgrešen in nenaraven.

 

Pa poglejmo iz druge plati…Ženske, ki imajo težave z vožnjo avtomobila, so ženske, ki bi bile rade vožene in nošene, ne pa da same vozijo. Žalosto pa je, da je današnja moderna kultura takšna, da morajo tudi ženske voziti na vseh področjih. Seveda ženske so izredno inteligentne in znajo voziti avotmobil in seveda znajo narediti še marsikaj drugega…

…Stvar pa je v tem, da si moški želijo očarati ženske s svojimi dejanji in kot zmagovalci teh dejanj imajo privilegij v ženski želji.

Ženske pa ki zmagajo, nimajo nobenega privilegija v moški želji. Ženska si izbori privilegij pri moških, če je lepa, nežna, modra in ženstvena. Ženska ki s svojim nastopom hipnotizira, inspirira, očara druge moške. Ženska je navdih in izvir življenja.

Bistveno je, da moški fascinirajo ženske z dejanji. Ženska pa moškega ne fascinira z dejanji, nikakor ne. 

V modernem svetu pa ženska počne ravno to. Moderna ženska si želi biti v tem kontekstu kopija moškega.

AMPAK…. Bog si je pa to drugače zamislil !! 

Pa še več: Dokazano je, da moški vse kar v življenju počnemo, to počnemo zaradi žensk. Čeprav morda za določena dejanja mislimo, da jih izvedemo zaradi sebe, na podzavestni ravni delamo vse zaradi žensk.

Ustavi pa se potem pri tem, da ženske ne želijo več sprejemati moških darov, saj si želijo same zmagovati, ter biti enakopravne mpškemu.

Ker pa ženske ne želijo sprejemati, je moški popolnoma izgubljen in sploh ne ve kaj bi še počel na tem svetu. Saj v njegovi naravi je želja po tem, da daje ženski.

In kaj ima MADLENA ZEPTER s tem? Poglejte si video in opazujte kako razmišlja prava ženska. Ne razmišlja o dejanjih, temveč o inspiraciji, umetnosti, lepoti, življenju. Ona je prava mati in prava žena. Ona je ena izmed najbolj uspešnih žensk na svetu, ker se zaveda opisane resnice. Njen mož Filip Zepter je ravno zaradi njenega načina razmišljanja in delovanja tako zelo uspešen.

Vsaka, ki se odloči za to pot, ji bo v življenju zelo lepo. Vsaka, ki se odloči za to pot, lahko iz svojega moškega naredi miljonarja na vseh področjih življenja in s tem tudi ona uživa vse darove, katere ji bo ta moški prinesel.

Ne verjamete? No, jaz pa vem, da je tako.

Poglejte si in videli boste:

V kolikor pa si želite širšo razlago o tem, zakaj ženske postajajo vse manj ženstvene in tako uničujejo družine, otroke moške ter cel svet…. pa si poglejte spodnji video. Nisem sovražno nastrojen. Samo povem to, kar so mnogi uspešni ljudje po vsem svetu že odkrili in si zato zelo natančno izbrali pravo žensko zase – modro žensko, ženstveno žensko, ki je izvir inspiracije in življenja samega.

 

Avtor: Rudi Kirar, 1.4.2015

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.