web analytics
 

Rudi Kirar – Nevrologični blog

Rudi Kirar, podjetnik, predavatelj, glasbenik in avtor knjige Nevrologična motivacija. Knjigo lahko zdaj kupite na www.rumene.eu

   Mar 23

Slovo

Spoštovani bralci,

sporočam vam novico, da se nevrologični blog poslavlja od vas. Pred približno dvema letoma sem se odločil, da delim vse svoje znanje o doseganju uspeha z vami. Še prej sem izdal svojo knjigo Nevrologična Motivacija. Večkrat mesečno sem z vami delil določene in preizkušene metode za doseganje ciljev ali uspeha na splošno. Te metode so bile preizkušene. Pisal sem brez dlake na jeziku. Velikokrat samo zato, da sem vas provuciral. To sem počel zato, da bi vas zbudil. Namreč vse preveč je strpnosti na tem svetu. Potrebno je ločiti listje od plevela. Potrebno je bobu reči bob. Potrebno je spoznati resnico od iluzije. Zato sem bil vedno v življenju direkten. Lansko leto smo naredili tudi veliko medijsko turnejo z naslovom pozdravi depresijo, v kateri sem se pojavil v številnih tv in radijskh postajah, kot tudi v različnih tiskanih publikacijah. Ker so me mediji in ljudje tako dobro sprejeli, sem napisal tudi knjigo z naslovom POZDRAVI DEPRESIJO. Knjige še nisem izdal, saj sem imel veliko drugega dela.  Dejstvo pa je tudi takšno, da je postala ta industrija zelo komercialna. Če ne pihaš ljudem na dušo in če jim ne govoriš tistega, česar si oni želijo slišati, je trg premajhen. To pa jih odvrne stran od resnice in rešitve. Jaz pa sem vedno želel govoriti resnico in resnica velikokrat boli. Samo resnica pa nas lahko odreši hudega in to so določeni modreci ugotovili.

Nevrologični blog zapiram zato, ker je takrat moje življenje temeljilo na umski ravni, na motivaciji, na emocijah, na osebni rasti. Takrat sem verjel, da je potrebno svoj centralni živčni sistem natrenirati za uspeh. Potrebno je osvojiti določene veščine in delovne navade. Potrebno je razrešiti določene vzorce, da bi dosegel srečo, mir ali uspeh. Seveda je to popolnoma v redu. Kasneje pa me je splet okoliščin peljal v druge smeri. Ni mi bilo dovolj, da dosežem finančni in karierni uspeh. Ni mi bilo dovolj, da sem razrešil določene osebne vzorce. V zadnjih letih sem doživel ogromno uspehov na vseh področjih življenja.  Na koncu sem ugotovil, da sem dosegel praktično vse svoje cilje in sanje, ki sem jih imel. Počasi pa sem ponovno in ponovno ugotavljal, da uspeh ne prinese notranjega miru in sreče. Večina knjig o osebni rast uči, da je to možno, vendar so te knjige že zdavnaj izgubile svojo vrednost in pomen. Zato ljudje kupujejo in berejo te neumne knjige, ki jih peljejo žejne prek vode. Knjige se ne pišejo več, da bi pomagale ljudem, ampak zato, da se dobro prodajajo, s tem pa se v celoti razvrednoti literarna vrednost.

Skratka, moja zavest je zrasla in tako sem prerasel nevrologični blog, motivacijo, NLP, hipnozo in vse ostale metode, ki sem jih uporabljal. Prav tako sem prerasel vrednote in cilje, ki sem jih imel.  Zato zapiram tudi nevrologični blog in kmalu vas bom presenetil z novo spletno stranjo, ki bo bila usmerjena v iskanje življenjske resnice. To ne bo komercialna spletna stran. Vseeno mi je koliko zvestih bralcev bom obdržal. To bo spletna stran, ki bo imela resnično dober namen za ljudi. Uporabljali pa jo bodo samo tisti, ki so na točno določenem nivoju razumevanja tega sveta.

Slišal sem, da je bil teroristični napad včeraj v Bruslju. To je na nek način zelo v redu. Dobro je, da se dogajajo takšne stvari, saj bodo ljudje začeli razmišljati, da nekaj resnično ni v redu s tem svetom ali bolje rečeno z našo percepcijo. Vzemite ta stavek kakor želite. Tisti pravi, boste že razumeli. Provukacija mora biti. Sicer ni zavesti in je ego v ospredju.

Za zaključek naj vam v nekaj besedah povem, kaj vam predlagam: Vedno iščite resnico. Nikoli si ne zatiskajte oči pred resnico.

Ljudje, ki imajo določene bolečine ali neuspeh, si zatiskajo oči pred resnico. To je skupni imenovalec vseh trpljenj. Vedno iščite resnico. Nikoli si ne zatiskajte oči pred resnico.

Morda je to zadnji prispevek, morda eden izmed zadnjih. Ob tej posebni priliki bi se zahvalil vsem, ki ste me spremljali in podpirali ter brali moje članke. V dveh letih sem dobil ogromno pohval svojih bralcev, ki so me spremljali na tem blogu ali pa so me spremljali na medisjki turneji. Hvala vam za vso pomoč in podporo. Vse dobro vam želim.

Rudi Kirar

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.