web analytics
 

Rudi Kirar – Nevrologični blog

Rudi Kirar, podjetnik, predavatelj, glasbenik in avtor knjige Nevrologična motivacija. Knjigo lahko zdaj kupite na www.rumene.eu

   Apr 07

Rudi Kirar: Brezplačno vedeževanje

Kaj kažejo zvezde? Kakšna bo vaša prihodnost?

 

Si želite več uspeha?

Potem bi bilo najbolje, da nehate igrati igro nezadovoljnega najstnika ali otročaja, ter postanete odrasla oseba.

A vam je hudo ali težko v življenju?

 

Jebiga u kurac! Tako to je. Se ne opravičujem za besede, kajti te stvari je potrebno povedati zelo jasno. Jebiga!

Če vam življenje ni všeč…jebiga!

Če vam vaša situacija ni všeč…jebiga!

Če imate vi največje težave…jebiga!

Če vas drugi ne poslušajo…jebiga!

Če imate kakšne druge težave…jebiga!

Se vam danes res ne da na pošto…jebiga!

Se vaš otrok drogira….jebiga!

Ali vas vaš partner vara…jebiga!

Ali vam bodo zarubili hišo…jebiga!

 

Ali ste odrasla oseba ali otrok?

Veste, vsi ljudje imajo težave. Nekateri obupavajo in razmišljajo celo o tem, da bi končali svoje življenje. Drugi ljudje ne naredijo nič. Tretji pa se odločijo, da bodo delovali kljub svojim težavam. To je odrasla oseba, ki sprejme svojo situacijo AMPAK RES sprejme celotno svojo situacijo in potem nekaj naredi.

Ali ste pozabili plačati elektriko v stanovanju in so vam odklopili električno napeljavo? Jebiga!

Ali res niste imeli časa? Jebiga!

Ali niste imeli denarja? Jebiga!

Ali niste zdravi? Jebiga!

 

Ne delam se norca iz vas. Ne želim biti rahločuten. Ampak življenje je takšno. Včasih je življenje drek od dreka. Jebiga!

Imate jajca?

Ali si želite shujšati, pa se vam resnično ne da rekreirati, ker bla bla bla…imate neke izgovore? Jebiga!

Potem bodite pa debeli.

 

Ali imate sanje in cilje, vendar enotavno ne morete napredovati? Jebiga!

Potem boste pa propadli in boste še bolj nezadovoljni.

 

Takšno je življenje dragi moji. Pa ne bom rekel, da to kar govorim v tem članku tudi tako zelo obvladam, a to še vedno ne pomeni, da nimam prav.

 

Ali vas je strah neuspeha ali zavrnitev ali celo uspeha? Jebiga! Potem bodite pa tam kjer ste sedaj.

 

Ampak, vi imate pa določene zelo specifične težave kajne? Verjamem vam. A jebiga! Pač jih imate.

 

Morda ste celo rojeni pod nesrečno zvezdo! Jebiga! Boste pa pač celo življenje nesrečni. Saj nikjer ne piše, da boste srečni, zdravi in uspešni kajne? Ja življenje je po tem takšnem kruto ampak resnično. To pa še ne pomeni, da ne morete dobro živeti in da ne morete živeti svojih sanj. Vse je možno, ampak samo če boste delovali.

A vas je strah?

A mislite, da se vaši plani vedno na koncu nekako izjalovijo?

A se pritožujete in smislite nad samim seboj?

Ali ne vidite nobenega smisla za življenje več?

 

Jebiga!

 

Bodite odrasla oseba in sprejmite situacijo. Seveda, morda ste res čustveno na dnu, morda ste res krhka oseba. Pa kaj? Pač ste takšni kot ste. Ne pričakujte, da boste postali nekoč popolnoma drugačni. Morda ste obsojeni na to, da boste celo življenje takšni kot ste sedaj. To še vedno ne pomeni, da ne morete biti uspešni. To samo pomeni, da imate določene karakterne prednosti, kot tudi omejitve, katere vas bodo omejevale.

Jebiga! Nekateri so pa na invalidskem vozičku in se morajo znajti v tem svetu. Tudi oni imajo omejitve. Lahko poskušajo s temi omejitvami živeti ali pa se ubijejo.

 

Saj če vam kaj ne paše, še vedno lahko zaključite to življenje. Ampak življenje je samo eno. Morda je res usrano, težko in nesmiselno. A dobili ste ga podarjenega. Dobili ste eno kilo dreka. Eno kilo slabe karme. Eno kilo političnega sranja in raznih ciganov, ki nam še bolj grenijo življenje. Dobili ste idiotske starše in idiotsko okolico in nihče vas ne razume kajne? :)

Bla bla bla…

 

Saj pedrov tudi ljudje ne razumejo. Eni živijo, drugi umrejo in nihče se prav dolgo ne sekira za živeče, niti za neživeče.

 

Vidite kako znam biti krut?

 

Samo to je v bistvu resnica, če tako pogledamo. Svet je lahko lep, če si ga naredimo. Če pa si ga ne naredimo, pa lahko kaj hitro začne gniti in smrdeti. Saj morda za nekoga ta svet je lep že v osnovi. Za mnoge pa ni.

Potrebno je odrasti. Kako ravna odrasla oseba, vidi otroka, ki joka ko pade po tleh? Ponavaid mu ta odrasla oseba pove, naj bo naslednjič bolj pazljiv in pove mu tudi to, da bo bolečina kmalu izginila. To je to. Noben problem. Pač tako je.

Ko pa postanemo odrasli v letih, pa si želimo na vsak način ostati otročaj v glavi. Čeprav mnogi misite, da ste odrasli, ker skrbite sami zase. Ja morda res živite sami ali pa imate svoja razmišljanja ali pa imate celo mnogo izkušenj a še vedno je možno, da se obnašate kot razvajeni otročaj, katerega bi bilo potrebno malo oklofutati okol ušes.

Ahjooooj tole resnično pišem v afektu. Ne spodbujam nasilja, ampak kakšnega odraslega otroka (25+) , pa bi bilo treba kdaj usekati nekam, da bi se zbudil.

V svetu je preveč govora o strpnosti. Jaz vam pa nekaj povem. Če niste zadovoljni s svojim življenjem, kaj hitro postanite NESTRPNI. Postanite jezni nase. Zazrite se vas in ugotovili boste, da ste polni dreka in polni izgovorov.

Iščete novo službo in je ne dobite? Super, vam privoščim še naprej nesrečo.

Pa se bolje potrudite. Če pa niste pripravljeni se bolj potruditi, potem pa boste pač brez posla. Saj se lahko preživite tudi tako, da zemljo jeste ali pa kradete pridelke iz sosedove njive.  Ja tale članek je res malo trd, ampak želim, da dobro razumete sporočilo.

Odrasla oseba prevzame odgovornost za svoja dejanja. Odrasla oseba se odloči kaj si želi in potem opravlja naloge na poti do cilja, neglede na to kako ji je nekaj lahko ali težko narediti.

Ali mislite, da je meni pa enostavno preteči nekaj kilometrov vsak dan? Ja piiiiiiizdaaaa…. Čist nič lažje mi ni kot vam. Tudi meni se paše vsedeti na kavč in jesti pizzo in piti Coca Colo. A to si privoščim za nagrado samo občasno. Sicer pa delam.

A mislite, da mi je enostavno zvečer jesti skuto brez kruha in brez maščob? Ja piiiiiiizdaaaa… itak da bi raje šel v Mcdonaldsa.

 

Ali mislite, da je enostavno podjetje odpreti v tuji državi, ko te vsi gledajo kot da si iz lune padel? Ja piiiiiizdddaaaa…. itak da je lažje se praskat po k**** doma na kavču.

Ali mislite, da je enotavno razmišljati o samomoru in obupavati? Ja to je pa malce lažje :)

Glede na to, da imajo določeni ljudje resnično težave z depresijo, naj takoj obiščejo strokovnjaka v bližnjem zdravstvenem domu. A še vedno morajo nekaj narediti. Brez nič ni nič. Lažje je obupavati, kot pa se odpeljati do strokovnjaka in riskirati, da te sosed vidi in da se bo potem po mestu govorilo, da si v umobolnici haha :) No ja, tko je.

 

Ali vam je težko ker ne najdete sebi ustreznega prijatelja ali sogovornika? Jebiga! Tudi iz pizde kozolec je težko naredit, kajne? Pa tudi knjigo je težko napisati? Pa tudi hujšati je težko? Pa tudi tale članek je težko pisati, ker sploh ne vem kaj bi še napisal :) Plus tega me je pa še malo strah, da me ne bo kdo pretepel zaradi takšnih besed haha :) Ja vedno so nekakšni pritiski.

Tudi trebušnjake je težko delati. Pa mi je zadnjič fitnes trener rekel: A si dec al si baba? Če te boli po trebuhu, pač sprejmi to. Tako je! Boli! Včasih močno boli! Vse na tem svetu boli. Že ko ste privekali na svet, ste se takoj pričeli jokat. Kdor se ni takoj pričel jokat je praktično umrl že takoj prvi dan. Kakšna ironija. Kakšna zmeda je ta svet, kajneda?

Čist v riti je ta svet. Verjetno je posmrtno življenje res boljše. Morda je celo na kakšnem drugem planetu lepše. A jebiga! Sedaj ste tukaj. V letu 2015 na planetu zemlja v Sloveniji.

A vam je hudo, res hudo in imate res dober razlog za to? Morda celo ne spadate na ta svet?  JEEEEEBIGA!!!!

A imate včasih občutek, da ste vesoljček iz daljnega planeta Kripton in da so vas nezemljani ponesreči pustili tukaj na tem planetu? Ja…kaj čno….jebite se s takimi.

 

Ja kaj bomo zdaj?

Živeli ali ne bomo živeli?

 

Če drugega ne, pojdite na kakšno kavico danes popoldne in razmišljajte o tem.

Če pa boste prišli do spoznanja, da vam vaša življenjska situacija ni všeč, potem boste morali nekaj spremeniti. Sicer boste postali zagrenjeni, žalostni in obupani. Kar je morda tudi v redu, samo zavedajte se, da ste SAMI ODGOVORNI ZA SVOJO SREČO ALI NESREČO. Zavedajte se, da ste odrasla oseba in da se morate obnašati odraslo.

Eni temu pravijo osebna rast ali motivacija. Jaz bi temu rekel v tem trenutku, da je to odraslo obnašanje.

Če te kje srbi, se popraskaj. Če se ti ne da, poprosi nekoga, da te popraska. Ampak v vsakem primeru, pa moraš to drugo osebo imeti in potem jo pa še prepričati, da te popraska. Torej vedno je treba nekaj narediti.

 

Še ko greste na WC, se morate včasih truditi hahaha :)

 

No, saj mislim, da vam je postalo jasno.

 

ŽIVLJENJE JE K****

NAVADITE SE!

BODITE ODRASLI!

 

DELUJTE!

ŽIVLJENJE LAHKO POSTANE LEPO!

 

Če ne, vam pa še vedno ostane ena možnost: Alkohol in droge. To vas bo potolažilo.

 

Skratka, pričnite živeti še danes!

 

Avtor: Rudi Kirar, 7.4.2015

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.