web analytics
 

Rudi Kirar – Nevrologični blog

Rudi Kirar, podjetnik, predavatelj, glasbenik in avtor knjige Nevrologična motivacija. Knjigo lahko zdaj kupite na www.rumene.eu

   Apr 13

Rudi Kirar: Kako vzgojiti samomorilca

Spoštovani,

 

še malo pa bo moja nova knjiga POZDRAVI DEPRESIJO izšla. Zato vas vabim tudi, da si ogledate našo prenovljeno spletno stran www.pozdravidepresijo.si in si poiščete ustrezno obliko pomoči zase in za svoje življenje.

Rad pa bi z vami delil en fenomenalen posnetek, katerega morate poslušati. Naslov je: Kako vzgojiti samomorilca! Ja ta naslov je morda zares negativen, ampak priporočam vsakemu staršu, da si ga ogleda. Mnogi starši namreč pri svojem otroku naredijo napako, katera ga potem lahko zaznamuje celo življenje in zaradi tega naredi celo samomor.  Vas zanima katera je ta napaka?

Posnetek je dolg samo 10 minut. Poslušajte ga, ker vam lahko spremeni življenje in uvideli boste kakšne napake ste morda delali in kako lahko spremenite vaše življenje in s tem pozitivno vplivate na življenja drugih ljudi.

Po raziskavah vsak dan naredita samomor 2 slovenca. Še je čas, da ugotovite ZAKAJ je temu tako in kako morda tudi vi lahko komu posredno ali neposredno rešite življenje.

 

Govorec je psihiater Željko Ćurić

Kliknite spodaj na sliko in si oglejte…

 

Če ste si ogledali video, pa kliknite  TUKAJ in si preberite še članek.

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.